donderdag 25 februari 2010

Gwyneth zwanger!


In januari van dit jaar is Gwyneth een weekje gaan logeren bij Dexter, eveneens een superlieve en sociale golden! Dexter is een reu geboren op 2-08-2004 en heet voluit Dexter van de Distelheide. Hij is net zoals Gwyneth crèmekleurig.
Dexter en Gwyneth konden het meteen goed vinden. Dat blijkt een maand later op de echografie bij dierenartspraktijk Animo... Gwyneth blijkt zwanger!
Pups worden verwacht rond 20 maart 2010. We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen van ons eerste nest, spannend...!
Zowel Gwyneth als Dexter zijn goldens met een stamboom van Sint-Hubertus. Gwyneth is daarenboven getest op heupen (HD B1) en ogen zoals officieel moet volgens de KMSH (Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus). Voor de pups wordt er geen stamboom aangevraagd.
De pups zullen opgroeien in een warme huiselijke sfeer en zullen gewoon zijn aan allerlei huishoudelijk lawaai, mensen, kinderen... Ze zullen gekeurd worden door dierenartsenprakijk Animo, ontwormd, gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip.
Interesse? Neem contact op voor het reserveren van een pup via het emailadres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten